13 Kasım 2019 Çarşamba

Sims Oyunu Msvcp120.dll Hatası

Sims oyununda bilgisayarınızda msvcp120.dll uyarısı ile karşılaşıyorsanız, alt tarafta verilen iki yöntem ile bu DLL hatasını tamamen kaldırabilirsiniz.
Msvcp120.dll uyarısı almanızın nedeni bilgisayarınızda msvcp120.dll dosyasının olması veya hasarlı olmasından kaynaklanmaktadır. Uyarıyı çözebilmeniz için birinci yöntem manüel olarak bilgisayarınıza DLL dosyasını yüklemek, diğer yöntem ise Microsoft Visual C++ yükleyerek olacaktır.

Msvcp120.dll Uyarası 1. Yöntem (Manuel DLL Yükleme)

Bilgisayarınızda DLL dosyasını eksikliğini veya hasarlı olan DLL dosyasını değiştirerek en başta tavsiye ettiğimiz yöntemdir. Yapmanız gereken msvcp120.dll İndir sayfasına giderek işletim sisteminizin bit sürümüne göre DLL dosyasını indirmeli ve sayfada anlatılanları aynen bilgisayarınıza uygulamalısınız.
Manüel olarak DLL dosyası yükleyenler, DLL dosyasını sistem klasörüne yüklerken doğru bit sürümüne göre indirmelerini, virüs ve koruma programlarını DLL dosyasını yükleyene kadar geçici kapatmaları (virüs programları DLL yüklemesini engelleyebiliyor), bilgisayarında kullanıcı girişine yönetici girişi yapmaları gerektiğine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Msvcp120.dll Uyarası 2. Yöntem (Visual C++ Yüklemek)

Manüel olarak yükleme yapanlar eğer halan aynı DLL uyarısını alırlarsa, ikinci yönetici bilgisayarına uygulamaları gerekir. Normal şartlarda manüel yükleme önerdiğimiz bir yüklemedir. Fakat bazı kullanıcılar işlemleri sırası ile yapmadığından veya bazı manüel yükleme işlemini kaçırdıkları için yine uyarı alabilmektedir.
2. yöntem için yapmanız gereken bilgisayarınıza Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 paketini indirerek kurmanız olacaktır. Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 sayfasında Windows işletim sisteminizin bit sürümüne göre indirerek kurmanız yeterli olacaktır.


Visual C++ yükleme işlemi için de dikkat etmeniz gerekenler eğer önceden bilgisayarınızda Visual C++ paketlerinden birisi kurulu ise ya tamamen siliniz ya da onarınız. Onarma işlemi de tekrar yükleme işlemi ile denktir, tavsiyemiz ise tamamen silmek ve yüklemek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder